profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Bauskas pilsētas rātslaukumā svinīgi atklās Eiropas Autokrosa čempionātu

Go4speed 30.05.2019 - 00:07 Bauskas pilsētas rātslaukumā svinīgi atklās Eiropas Autokrosa čempionātu
Foto: Zaļaiskalns Photography

Piektdien 31. maijā Bauskas pilsētas rātslaukumā ar braucēju parādi atklās šajā nedēļas nogalē notiekošo FIA Eiropas Autokrosa čempionāta 2. posmu, kas norisināsies leģendārajā "Musa Raceland" sporta kompleksā.

Jānis Bergs, viens no Eiropas Autokrosa čempionāta posma Latvijā organizatoriem: "Šogad daļiņu no sacensībām aizvedīsim arī uz Bausku, dalībnieki ar saviem spēkratiem pulcēsies vienotā parādē uz Bauskas pilsētas rātslaukumu. Aicinām atklāšanas pasākumā pievienoties ikvienu - būs dažādi priekšnesumi un iespēja satikt sportistus, iegūt autogrāfus un nofotografēties."

Atklāšanas pasākums sāksies plkst. 18:00, kad braucēju parāde finišēs rātslaukumā. Turpināsim ar Bauskas mēra Arnolda Jātnieka un Eiropas Autokrosa čempionāta 2. posma organizatora Jāņa Berga uzrunām. Vadītāja pavadībā braucēju parādes dalībnieki šķērsos estakādi, pastāstīs par saviem mērķiem un plāniem šajās sacensībās, satiksim arī Latvijā jau pazīstamus autosportistus - Beati Klipu un Reini Nitišu. Pasākumu ar priekšnesumiem papildinās deju studija "Lēra" un vokāli instrumentālā grupa "Bekars". Par sportistu un skatītāju uzmundrināšanu parūpēsies autosportā jau iecienītais vadītājs Oskars Kaņeps-Kalniņš.

FIA Eiropas Autokrosa čempionāta otrā posma sacensības sāksies sestdien, 1. jūnijā. Turpināsim un sīvākās cīņas būs vērojamas 2. jūnijā. Pasākums noslēgsies svētdienas vakarā ar labāko apbalvošanu turpat "Musa Raceland" sporta kompleksā, Bauskā.

Informāciju sagatavoja:
Zane Lielkāja

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png