profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Brenguļu nakts krosa rīkotājs Arnis Odiņš: Ātrumi sacensībās būs mežonīgi

Go4speed 05.02.2019 - 09:29 Brenguļu nakts krosa rīkotājs Arnis Odiņš: Ātrumi sacensībās būs mežonīgi
Foto: Fotogrāfs Olafs Ezertēvs

Sestdien pēcpusdienā tiks dots starts Brenguļu autotrases Nakts krosam – autokrosa un folkreisa sacīkste, kas norisinās tumšajā laikā, prožektoru gaismā. Sacīkste, kas šogad notiks trešo reizi pēc kārtas, jau kļuvusi par vienu no kolorītākajām cīņām krosa gadā, vēsta autocross.lv.

Viens no sacensību rīkotājiem Arnis Odiņš ziņo: “Brenguļu autotrases komanda ir izdarījusi un joprojām dara visu, lai pasākums būtu baudāms gan skatītājiem, gan sportistiem. Sniegs Brenguļos ir ļoti daudz, bet uzsaldētais ledus neatkāpjas – segumam jābūt izcilam. Ceram, ka trases apgaismojums šogad izdosies vēl gaišāks, lai braucēju justos pilnībā komfortabli, atrodoties gan cīņā, gan dalībnieku parkā. Jau šobrīd prieks par dalībnieku atsaucību. Pateicoties noturīgajai ziemai, arī sportisti ir noticējuši ziemas kausam un braucēju skaits ar katru dienu kļūst arvien lielāks. Jau šobrīd “skudriņas skrien”, iztēlojoties krosa klasi ar radžu riepām, ātrumi būs mežonīgi!”

Atjaunotā nakts ziemas autokrosa sacīkste Brenguļu autotrasē 2017. gadā sarūpēja izcilu finālu, kad līdz pēdējiem metriem par uzvaru cīnījās Jānis Veģeris un Roberts Vītols. Toreiz sensacionālu uzvaru guva gados jaunais Roberts. Pērn krosa klasē uzvaru sasniedza Jānis Kozlovskis.

Folkreisa cīņās 2017. gadā aizraujošā finālā uzvaru guva Emīls Baltaiskalns, kurš finālā iekļuva tikai ar pusfināla palīdzību. Pērn folkreisā uzvarēja Viesturs Plētiens.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png