profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Kubica Montekarlo testos piedzīvo avāriju

Go4speed 10.01.2016 - 23:12 Kubica Montekarlo testos piedzīvo avāriju
Foto: Planetemarcus

Straujiem soļiem tuvojas jaunā WRC rallija sezona, pirms kuras daudzi sportisti jau sāk aizvadīt testus. Viens no šiem braucējiem bija polis Roberts Kubica, kuram gan jāsaka šie testi nebija veiksmīgi. Slidenos un viltīgos apstākļos Kubica kādā no līkumiem noskrēja no ceļa un ieskrēja kokā. Lai arī avārija nebija liela, vēlāk noskaidrojās, ka testi Kubicam ir beigušies. ''Mums bija padomā divu dienu testi, taču pēc avārijas mūsu plāni ir mainījušies. Mēs noskrējām no ceļa un ieskrējām kokā. Bojājumi bija nelieli, taču mēs tos nevarējām novērst uz vietas, jo mums nav nepieciešamās rezerves daļas,'' tā Roberts Kubica.

Kubicas testi:


Kubicas testi:


Tāpat neveiksmīgi testi beigušies poļu sportistam Hubert Ptaszek. Pilots, kurš testos piedalījās ar ''Peugeot 208 R5'' auto, esot piedzīvojis smagu avāriju. ''Mūsu pirmajā braucienā pēc tehniskām problēmām, kas bija saistītas ar mašīnas vadāmību, mēs zaudējām kontroli un piedzīvojām nopietnu avāriju. Mēs ieskrējām lielā laukakmenī, pēc kā sākām kūleņot. Mums, par laimi, viss kārtībā,'' savā Facebook profilā ierakstījis sportists.

Jāatzīmē, ka arī pirms tam sportists jau bija nobraucis no ceļa.



Tāpat Montekarlo rallijam aizvadītajās brīvdienās gatavojās bijušais Liepājas ERČ uzvarētājs Esapeka Lapi. Sportists testus aizvadīja kopā ar vācu sportistu Armīnu Kremeru.



Simone Tempstīni testos
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png