profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

VIDEO: Rallijkrosa čempions Ekstroms pēc finiša nespēj valdīt emocijas

Go4speed 18.10.2016 - 23:37 VIDEO: Rallijkrosa čempions Ekstroms pēc finiša nespēj valdīt emocijas
Foto: Ekrānšāviņš

Vācijas rallijkrosa posmā uzvaru izcīnīja zviedru sportists Kevins Eriksons, bet par čempionu vienu posmu līdz sezonas beigām kļuva Audi komandas braucējs Matiass Ekstroms, kurš rallijkrosā startē ar savu privāto komandu, kuru atbalsta Audi. Pēc finiša Ekstroms nespēja valdīt emocijas un izplūda prieka asarās.

''Nespēju tam noticēt,'' iesāk Ekstroms. Uz jautājumu, vai Ekstroms, kad bija mazs bērns un skatījās, kā rallijkrosā brauc viņa tēvs, ticēja, ka viņš kādu dienu būs Pasaules RX čempions, Ekstroms turpināja. "Nebiju plānojis, ka būšu čempions rallijkrosā. Es sapņoju par kaut ko tādu, bet veids, kā mēs to pēdējo trīs gadu laikā izdarījām... izveidojot savu komandu, mēģinot uzvarēt un izdarīt kaut ko jaunu sportam. Esmu priecīgs, jo tās bija lielas pūles, ko ieguldīju gan es, gan mana ģimene, draudzene, bērni, mamma, tētis un visi komandas cilvēki. Visi strādāja ar lielu kaisli, tāpēc šis man ir ļoti īpašs brīdis," emocionālā uzrunā uzreiz pēc finiša teica divkārtējais DTM čempions, trīskārtējais Čempionu sacīkstes uzvarētājs un šī gada pasaules rallijkrosa čempions Matiass Ekstroms.

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png