profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

VIDEO: Drifteris notriec cilvēku, sadauza skatītāju auto un aizbēg no notikuma vietas

Go4speed 09.07.2015 - 06:54 VIDEO: Drifteris notriec cilvēku, sadauza skatītāju auto un aizbēg no notikuma vietas
Viens no skatītāju auto pēc avārijas, Foto: instagram.com/formuladerp

Ievērojamu troksni sociālajos tīklos sacēlis “Los Angeles Paisa Drift” pasākumā filmētais video, kurā redzams, kā viens no drifteriem ietriecas skatītāju automašīnās, spēcīgi taranējot arī pāris skatītājus. Laimīgā kārtā, skatītāji sveikā tika cauri bez nopietnām traumām un viegli apdauzītām automašīnām.

“Paisa Drift” pasākumi notiek ielās, līdz ar to nav īpaši padomāts par to, kur atrasties skatītājiem un kā savu auto vadīt pasākuma dalībniekiem. Par ievērojamo popularitāti parūpējies kāds “Formula Drift” fanu pulks ar sociālā tīkla Instagram kontu “Formula Derp”. Parasti šajā profilā gan redzamas ar humoru piesātinātas bildes saistībā ar ievērojamo drifta čempionātu ASV, taču šis notikums pamatīgi saniknojis kā drifta fanus, tā arī braucējus, kam par iemeslu šis video nu jau ir ļoti populārs.


Foto: instagram.com/formuladerp

Vairāki informācijas avoti ziņo, ka drifteris pēc avārijas laidies prom no notikumi vietas, kas pamatīgi aizkaitinājis visus, kas šajā notikumā bija iesaistīti, turpretim citi aculiecinieki stāsta, ka pēc šī incidenta braucējs esot devies līdzi ievainotajiem uz slimnīcu. Video uzskatāmi parāda, ka arī drifta sacensībās par drošību jārūpējas ne tikai braucējiem, bet gan arī skatītājiem. Atgādināsim, ka ar šādām izklaidēm jānodarbojās slēgtās trasēs vai teritorijās, nevis uz koplietošanas ceļiem.



Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png